lunes, 1 de junio de 2009

El BM La Roca cadet es proclama campio d Espanya

El BM La Roca s’acaba de proclamar campió del Campionat d’Espanya Cadet masculí després de derrotar a la gran final l’Ademar Maristas de Lleó, amfitrió de la competició, per un emocionant 35-37. Tanquen així una temporada carregada d’èxits, que ja van iniciar fa unes setmanes a Sant Vicenç dels Horts amb la consecució del Campionat de Catalunya, desfent-se a la final del FC Barcelona.

Els roquerols són els merescuts campions d’Espanya, ja que des de dimecres han sumat per victòries tots els partits que han disputat. Van obrir la competició guanyant el Cajasur Córdoba 33-28; a la segona jornada del Grup II van derrotar un dels grans favorits al títol, l’Ademar de Lleó –conjunt que organitzava aquesta Fase Final- per 39-38, mentre que a l’ultima jornada de la primera fase es van desfer del Joventut Handbol Mataró per 40-41.

Dissabte, a les semifinals de la competició, el BM La Roca es va desfer del segon classificat del Grup I, l’Elche Salesianos, per 37-35, exactament el mateix resultat que han aconseguit a la gran final de nou davant l’Ademar de Lleó.

A més de l’èxit col·lectiu, dos esportistes roquerols, Marc Sànchez i Marc Torrens han estat guardonats com a màxim golejador i millor jugador de la fase respectivament.