jueves, 4 de junio de 2009

Dimitexi el regidor de La Torreta Gabriel Parra

El Regidor del Grup Municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de La Roca del Vallès Gabriel Parra Carrasco va presentar el passat divendres dia 29 de maig la renúncia per motius personals a la seva acta com a regidor i a tots els seus càrrecs i responsabilitats.

Gabriel Parra va assumir en el present mandat les regidories d’esports i d’inserció laboral i la delegació d’Alcaldia a La Torreta.

El substituirà Santi Raimí Fortuny, número 7 de la llista de CiU a les darreres eleccions municipals. En Santi Raimí ja va ésser regidor en el passat mandat 2003/2007.

La regidoria d’esports i la delegació d’Alcaldia a La Torreta les assumirà el segon tinent d’Alcalde, En Manel Àlvarez Herrera.

En Santi Raimí es farà càrrec de les regidories de Medi Ambient i de Promoció econòmica, Comerç i Inserció Laboral.

Montserrat Ametller que fins ara portava les regidories de Medi Ambient i Turisme entre d’altres continuarà portant la regidoria de turisme vinculada al Medi Ambient que passarà a anomenar-se de Turisme i Patrimoni Natural.

En Gabriel Parra es va acomiadar de totes les entitats esportives amb les que ha estat col.laborant des de la seva regidoria d’esports adreçant-els una carta de comiat i agraïment per la tasca conjunta realitzada. Així mateix va tenir ocasió d’acomiadar-se com a regidor d’esports en la recepció que l’Ajuntament de La Roca del Vallès va oferir el passat dilluns al BM La Roca amb motiu d’assolir el campionat d’Espanya l’equip cadet masculí.

En el proper Ple es donarà compte de la renúncia d’En Gabriel Parra i tant aviat arribi les credencials d’En Santi Raimí s’incorporarà com a regidor a les seves responsabilitats de govern.

Des del Grup Municipal de CiU i des de l’Agrupació Local de CDC volem agraïr l’esforç i dedicació d’En Gabriel durant aquests dos anys de mandat, sabedors que comptem amb la seva col.laboració i amistat per a continuar vinculat al treball del grup, per a la millora i modernització del nostre municipi, i molt especialment del barri de La Torreta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario